Banken

Hoekbanken

Hoekbanken nemen een prominente plaats in de woonkamer in. Een bankstel kiezen die goed past in uw interieur is geen gemakkelijke keuze. Een veelzijdig aanbod zitmeubels bestaat uit hoekbanken en bankstellen in diverse stijlen (opstellingen, afmetingen, leder, stof, electrisch verstelbaar), maar ook uit fauteuils, relaxfauteuils en bankstellen.

in alle stijlen Lekker knus met zijn tweeën in een loveseat? Of heerlijk ruim alleen relaxen in een 1,5 zitsbank? Het kan beide met een loveseat! Of u nu gaat voor een fauteuil, kleine bank of relaxfauteuil, het maakt niet uit. Van vrijwel ieder model bank is een loveseat verkrijgbaar. Voor veel keuze bezoek de grootste woonboulevard, en laat u verrassen door de meest complete collectie loveseats, banken en fauteuils.

http://vmdliving.nl/

In ieder huis staat een bank of een bankstel, want het is dé plek om lekker te ontspannen of om gezellig bij elkaar te zitten. Iedere ruimte vraagt om een ander formaat bank, dat kan een hoekbank, een grote relaxbank, een loungebank, een klein bankstel, een outletbank of misschien zelfs een elektrisch verstelbare bank zijn. Een bank wordt gekozen op basis van smaak en woonstijl, maar het budget speelt uiteraard ook een belangrijke rol bij een bank kopen. Heeft u een mooi bankstel gezien, ga dan proefzitten in een woonboulevard.

 

Ridgway

Zitcombinatie Ridgway is een bank die zich kenmerkt door de fraai vormgegeven armleuning met metalen poot en is voorzien van vaste zit- en rug kussens.

Model Ridgway biedt u genoeg mogelijkheden om deze bank naar eigen smaak en interieur uit te voeren. Zo is keuze uit een van de vele stoffen en kleuren uit het stoffen- en lederconcept.

Daarnaast is er de mogelijkheid om model Ridgway uit te voeren met een lagere poot. Uiteraard zijn er ook bijpassende sierkussens leverbaar. Informeer bij een meubelzaak bij u in de buurt.

Tasley

Geniet van het heerlijke comfort van deze bank Tasley. Tasley heeft een mooie belijning en kunt u makkelijk combineren met diverse interieursmaken.

Dit bankstel wordt standaard uitgevoerd met een elegante metalen poot en is voorzien van uitneembare zit- en rug kussens. Voor de bekleding heeft u keuze uit de vele kleuren uit het stofconcept.

U kunt bij dit model kiezen uit vele uitvoeringsmogelijkheden. Denk hierbij aan diverse elementen om een hoekbank samen te stellen namelijk fauteuil met 1 armleuning links of rechts, 1,5 zitsbank met 1 armleuning links of rechts, 2 zitsbank met 1 armleuning rechts of links, een 2,5 zitsbank met 1 armleuning rechts of links, een 3 zitsbank met 1 armleuning rechts of links, een longchair met arm links of rechts en een hocker in 2 verschillende maten, namelijk 60x90cm en 90x90cm. Echter het is ook mogelijk om deze Tasley te verkrijgen als fauteuil, loveseat, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank of 3-zitsbank, elke combinatie is hierbij denkbaar. Met al deze mogelijkheden kunt u zeker een opstelling kiezen die past in uw huiskamer.

Deze zitgroep wordt standaard van een hoogwaardige polyether zitting. U kunt echter ook kiezen tegen een geringe meerprijs voor een zitting met HR-schuim. HR-schuim is zeer veerkrachtig en biedt een hoog zitcomfort. Ga naar een meubelzaak in uw buurt voor deskundig advies.