Kasten

Kasten in alle soorten en maten

Heeft u meer opbergruimte nodig? Of u nu een buffetkast, boekenkast, linnenkast, vitrinekast dressoir of wandmeubel zoekt, lees u eerst in. Ontdek alle mogelijke afmetingen, materialen en modellen in een showroom of online, waar u zelfs uw eigen wandkast samen kunt stellen, geheel op maat en naar eigen wens. Zo vindt u zeker een kast die past bij u en uw woonkamer.

Het aanbod van een meubelzaak bestaat uit bergkasten, boekenkasten, vitrinekasten, wandkasten, broodkasten, combikasten, ladekasten, kledingkasten en buffetkasten. De opties van onze kasten zijn zeer uitgebreid, zo kiest u voor een extra lade of een schap. Zelfs verlichting in de kast behoort vaak tot de opties. Voor maatwerk kasten kunt u terecht bij de meubelmakers van Gerard Keune, waaronder voor boekenkasten op maat.

Nachtkastjes voor bij uw bed?

Nachtkastjes zijn in alle stijlen, materialen en maten online te vinden. Een bed, boxspring of ledikant is pas echt compleet met een bijpassend nachtkastje, of bijzettafeltje. Combineer een landelijk bedtafeltje bij een modern vormgegeven boxspring voor een leuk contrasterend effect, alles is mogelijk!

Dressoirs, prachtig & praktisch!

Dressoirs dienen niet alleen als opbergmeubel, maar geven uw woonkamer extra allure. Of u nu een landelijk dressoir met deuren, een klassiek dressoir met laden of een strak (greeploos) modern wandmeubel zoekt.

Sommige kasten worden gemaakt van oud gerecycled teak-hout. Door jarenlange ervaringen in zowel Nederland als Indonesi├ź is het sommige leveranciers gelukt een kast te maken die voldoet aan onze westerse maatstaven. De constructie is van zeer hoog niveau. Voor speciale landelijke kasten kunt u op kastenn.nl terecht.