Kasten

Onze kasten worden vervaardigd van geselecteerd grenen en eiken. Dat betekend dat alleen de beste kwaliteit hout in aanmerking komt voor de productie van onze meubelen. Iedere kast wordt naar wens van de klant ontworpen. Onze toonzaal dient daarbij veelal als inspiratiebron.

Naast dressoirs, linnenkasten, boekenkasten, computerkasten, ladenkastjes en tv-kasten met een klassieke uitstraling, kent onze collectie ook modellen voor een modern interieur.De door ons gemaakte kasten worden in overleg afgewerkt met een lak- of waslaag. Ook het afwerken met een kleurtje behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast leveren we kasten van teakhout en esdoorn in de kersenkleur.

Kasten in alle soorten en maten

http://www.emoal.nl/product/auping

Heeft u meer opbergruimte nodig? Of u nu een buffetkast, boekenkast, linnenkast, vitrinekast dressoir of wandmeubel zoekt, bij zult u beslist slagen! Ontdek alle mogelijke afmetingen, materialen en modellen in de showroom of online, waar u zelfs uw eigen wandkast samen kunt stellen, geheel op maat en naar eigen wens. Zo vindt u zeker een kast die past bij u en uw woonkamer. Bekijk onze kasten collectie op de website of bezoek onze woonboulevard voor meer inspiratie.

Ons aanbod bestaat uit bergkasten, boekenkasten, vitrinekasten, wandkasten, broodkasten, combikasten, ladenkasten, kledingkasten en buffetkasten. De opties van onze kasten zijn zeer uitgebreid, zo kiest u voor een extra lade of een schap. Zelfs verlichting in de kast behoort vaak tot de opties. Voor maatwerk kasten werken we samen met de meubelmakers van Gerard Keune, waaronder voor boekenkasten op maat.

 

Heeft u een vraag? Neem gerust contact op!

Nachtkastjes voor bij uw bed?

We hebben nachtkastjes in alle stijlen, materialen en maten. Een bed, boxspring of ledikant is pas echt compleet met een bijpassend nachtkastje, of bijzettafeltje. Combineer een landelijk bedtafeltje bij een modern vormgegeven boxspring voor een leuk contrasterend effect, alles is mogelijk! Bezoek de slaapafdeling op onze woonboulevard voor inspiratie. Heeft u een vraag over ons assortiment, neem gerust contact met ons op!

Dressoirs, prachtig & praktisch!

Dressoirs dienen niet alleen als opbergmeubel, maar geven uw woonkamer extra allure. Bij Löwik vindt u dressoirs, tv-dressoirs wandkasten en kasten in diverse stijlen, materialen, afmetingen en kleuren. U stelt zo zelf uw eigen dressoir samen. Of u nu een landelijk dressoir met deuren, een klassiek dressoir met laden of een strak (greeploos) modern wandmeubel zoekt, bij ons slaagt u beslist! Heeft u een vraag over onze dressoirs? Neemt u gerust contact met ons op.

Onze kasten worden gemaakt van oud gerecycled teak-hout. Door jarenlange ervaringen in zowel Nederland als Indonesië is het gelukt een kast te maken die voldoet aan onze westerse maatstaven. De constructie is van zeer hoog niveau. Voor speciale landelijke kasten hebben wij een bijzondere partner.

Ons loopsysteem voor schuifdeuren is uniek te noemen. Ook na meerdere jaren ‘’loopt‘’ een kast nog steeds als nieuw. Daarnaast is ook veel zorg besteed aan verdere afwerking en details.