Hip interieur met rotan

Hippe rotan meubelen kennen een heel eigen, modern design, waardoor deze meubelen perfect tot hun recht komen in het moderne, landelijke en industriële interieur. Voor wie liever geen kunststof bewerkingen in huis haalt is het een must en aanrader om eens een kijkje te nemen bij de beste design rotan stoelen. Dit zijn bijvoorbeeld eettafel stoelen of barkrukken die qua vormgeving doen denken aan strakke moderne stoelen met metalen onderstel, maar in plaats van een kunststof-zitting een rotan-zitting kennen. Ze passen perfect bij robuust houten tafels en geven je interieur een ware boost.

Finishing touch voor de eettafel

Onderschat de kracht van accessoires zeker niet; accessoires doen het ‘m vaak namelijk. Je brengt een eettafel met stoelen tot leven met een of meerdere fraaie lampen. Natuurlijk plaats je dan ook een mooie bos bloemen op tafel in een grote, robuuste vaas. Mooie lampen, stoelen, bloemen en vazen zorgen ervoor dat jouw eettafel direct in het oog springt. Aanrader: laat je keuze eens op rotan vallen, want de nieuwe generatie woonaccessoires en meubelen van rotan vallen onder de laatste woontrends.

Bijpassende rotan accessoires

Dit geldt overigens ook voor bijpassende rotan woonaccessoires zoals de mand voor de hond, een bijzettafel, spiegels, waxinelichthouders, dienbladen, wandhaken: teveel om op te noemen! Vaak zoek je niet eens specifieke woonaccessoires, maar laat je je verrassen. Geldt dit voor jou ook?

Zeg je rotan, dan zeg je Panistore!

Nieuwsgierig geworden? Bezoek de collectie rotan meubelen van Panistore.nl, hier vind je alles op gebied van design rotan om je interieur een flinke upgrade te geven.