Oost west, thuis best

Het inrichten van een huis kan ontzettend leuk zijn. Je maakt van een leeg huis een leefruimte die helemaal door jezelf ontworpen is. Het kiezen van een mooi interieur kan echter flink wat stress opleveren: hoe kies je een stijl die goed bij je past en waar je nog jaren van kunt genieten? Onderschat bij het inrichten van je huis de kracht van de kleine details niet, denk bijvoorbeeld aan schilderijen, beeldjes of een foto in glas!

Richt je huis in helemaal naar jouw smaak

Het beginnen met het inrichten is vaak een moeilijke stap, gelukkig kun je veel inspiratie van het internet en meubelzaken halen. Het belangrijkste bij het starten met inrichten is dat je de basis hebt staan. Ieder huis heeft banken, tafels, bedden en kasten nodig dus begin hier mee. Houd bij het selecteren van je meubels rekening met de kleuren en stijl die de verschillende meubels hebben, het is natuurlijk belangrijk dat de meubels bij elkaar passen. Zo creëer je een samenhangende stijl die je comfort en rust zullen bieden. Deze standaard meubels nemen vaak de meeste ruimte in beslag, zodra je deze hebt staan kun je de kleine tussenruimtes gaan invullen met details zoals planten of een foto in glas. 

Maak met een foto in glas je interieur af!

Door grote meubels in te slaan heb je de basis van de woning gezet. Door kasten en banken in te slaan is je huis bewoonbaar gemaakt, maar hoe zorg je ervoor dat het huis echt als de jouwe gaat voelen? Simpel: voeg kleine objecten aan het interieur toe waar jij een waarde aan hecht. Niet is persoonlijker dan aandenkens van familie of vrienden in je huis tentoon te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een foto in glas, zodat een foto van een mooie herinnering mooi bewaard zal blijven. Een foto in glas is nog net iets specialer dan een fotolijstje en straalt zorgzaamheid en voorzichtigheid uit. Door kleine details aan je huis toe te voegen zoals een foto in glas zorg je er in een mum van tijd voor dat je huis als een echt thuis gaat aanvoelen. Zo makkelijk kan het soms zijn!