Ruimtes indelen met systeemwanden

Ondernemers zien steeds meer nut in het efficiënt inrichten van een kantoorpand. Een belangrijk onderdeel van het ‘nieuwe werken’ is het zo efficiënt mogelijk benutten van een bedrijfsruimte. Bij het efficiënt inrichten van een bedrijfsruimte zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Afscheidingswanden zijn tegenwoordig heel erg populair om te gebruiken in een bedrijfsruimte. Zo is het mogelijk om kantoorruimtes eenvoudig op te delen met een afscheidingswand. Afscheidingswanden zijn er in verschillende soorten en maten. Systeemwanden worden steeds vaker gebruikt in een bedrijfsruimte. Met deze wanden zijn open kantoorruimtes op een eenvoudige en visueel aantrekkelijker manier in flexibele ruimtes in te delen. Wil je meer over de voordelen te weten komen? Onderstaan vertellen we er veel meer over!

Voordelen van systeemwanden

Systeemwanden zijn de beste afscheidingswanden die je kunt gebruiken voor in een kantoorpand, maar ook voor thuis zijn ze ideaal. Zo zijn deze wanden eenvoudig en snel te installeren, verplaatsen en demonteren. Je kunt tegen relatief lage kosten jouw bedrijfsruimte herinrichten door deze wanden te plaatsen. Daarnaast zijn ze op maat verkrijgbaar en is er een grote diversiteit aan systemen, afwerking en materialen. Het is ook de ideale oplossing voor akoestische problemen in het kantoorpand, dit komt doordat de binnenwand geluidsisolerend is.

Bij het aanschaffen van systeemwanden zijn er twee belangrijke punten om vooraf goed over na te denken. Met welke reden wil je de ruimte opdelen? Wil je een aparte vergader- of concentratie kamer, een interne verhuizing of andere werkplekken realiseren? Daarnaast moet je eisen stellen aan de systeemwanden. Wil je geluiddempende wanden plaatsen of een transparante uitstraling?

Wanden voor elke situatie

Het aanbod in systeemwanden is enorm en voor iedere situatie is er een systeemwand. Glaswanden zijn op het moment erg populair en passen goed bij een moderne interieurstijl. Deze zijn leverbaar in enkel of dubbel veiligheidsglas met zowel verticale als gestapelde kozijnen. Glaswanden zorgen ervoor dat jouw bedrijfsruimte een open karakter krijgt, hier hechten werkgevers en werknemers veel waarde aan. Wil je meer privacy? Dan zijn gesloten systeemwanden perfect voor het creëren van een privacy beschermende omgeving binnen een bedrijfsruimte.