3 van de beste witte bureaustoelen om je werkruimte op te fleuren

In een werkomgeving zit je dagelijks vele uren. Het is dan belangrijk dat je bureaustoel comfortabel is. Een stoel die niet goed zit, kan je rugklachten geven. Wanneer je automatisch kiest voor een zwarte bureaustoel, maar je hebt nog niet nagedacht over de mogelijkheden van een witte bureaustoel? Wij hebben de 10 leukste en beste witte bureaustoelen voor je verzameld.

Deze stoel geeft je meer energie en gaat langer mee

Wanneer je op zoek bent naar een goede, comfortabele en mooie bureaustoel, is het belangrijk om te weten welke stoel past bij jouw lichaam en jouw wensen. Je moet er altijd rekening mee houden of jouw lichaam wel geschikt is voor de stoel die jij wil. Een ergonomische stoel is hierbij ideaal. Ergonomische stoelen zijn gemaakt op basis van wetenschappelijk onderzoek en ontworpen naar aanleiding van orthopedische adviezen om zo gezond mogelijk te kunnen zitten tijdens langere periode achterelkaar.

Wanneer jij achter een bureau of computer zit, kan er sneller sprake zijn van rugklachten of pijn in de nek of schouders door de slechte houding die jij tijdens het werk aanneemt.. Een ergonomische bureaustoel kan hierbij helpend zijn omdat deze ergonomische stoel zorgt ervoor dat er minder spanning op bepaalde delen van jouw lichaam liggen en dat er sneller sprake is van ontspanning tijdens langere periode in dezelfde houding.

Tevens kan een ergonomische stoel helpend zijn als je last hebt van RSI, carpaal tunnel syndroom of hernia in nek of schouder. Kortom, in ieder geval iets waarmee je rekening moet houding! Wanneer je op zoek bent naar een ergonomische bureaustoel is er vele keus uit verschillende modellen met diverse prijsklassen. Zo vindt iedereenedere ergonomische stoel die past binnnen budget en persoonlijk smaak!

Deze 10 witte bureaustoelsets staan perfect in elke ruimte!

1) Burostuhl JAYA II

Dit model uit onze collectie is ontworpen met ergonomie in het achterhoofd! De Jaya II volgt alle beweging die jij met jouw lichaam maakt tijdens het zitten, waardoor er sprake is van minder spanning op bepaalde delen van jouw lichaam waardoor er sneller sprake is van ontspanning tijdens langere periode in dezelfde houding! Zoals eigenlijk alle ergonomische stoelsets uit ons assortiment beschikken de Jayas over vele verstellingmogelijkheden waardoor ze sneller te instellen zijn op elke persoon die erin ploft! De Jayas beschikken over 4 verstellingmogelihedden: In hoogte verstelling met gasveer, draaisnelheidverstelling met remknop, armleuningen die in hoogte verstelbaar zijn en die tevens te verstellen zijn in de breedte en de neiging van de rugleuning. Verder beschikken de Jayas over een ergonomische afneembare zitting en rugleuning bekleding, een ergonomische vormgegeven zitting waardoor jij je heerlijk kan laten wegzakken en natuurlijk over een prachtige witte kleur met 5-sterren wielen! Kortom, dit model is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele stoel met vele mogelijkheden.

2) Burostuhl RANDY II

Het ontwerp van dit model is gebaseerd op het succesvolle model uit ons assortiment: De Randy! Op basis van feedback van onze klanten hebben wij dit model iets aangepast waardoor er nog meer rekening gehouden wordt met ergonomie. Zoals alle stoelsets uit onze collectie beschikken ook de Randys over vele verstellingmogelijkheden waardoor ze sneller te instellen zijn op elke persoon die erin ploft! De Randys beschikken over 4 verstellingmogelihedden: In hoogte verstelling met gasveer, draaisnelheidverstelling met remknop, armleuningen die in hoogte verstelbaar zijn en die tevens te verstellen zijn in de breedte en de neiging van de rugleuning. Verder beschikken de Randys over een ergonomische afneembare zitting en rugleuning bekleding, een ergonomische vormgegeven zitting waardoor jij je heerlijk kan laten wegzakken en natuurlijk over een prachtige witte kleur met 5-sterren wielen! Kortom, dit model is ideaal voor iederee die op zoek is naar een comfortabele stoel met vele mogelijkheden.

3) Burostuhl JONAH II

De Jonah II is gebaseerd op het succesvolle model uit ons assortiment: De Jonah! Op basis van feedback van onze klanten hebben wij dit model iets aangepast waardoor er nog meer rekening gehouden wordt met ergonomie. Zoals alle stoelsets uit onze collectie beschikken ook de Jonahs over vele verstellingmogelijkheden waardoor ze sneller te instellen zijn op elke persoon die erin ploft! De Jonahs beschikken over 4 verstellingmogelihedden: In hoogte verstelling met gasveer, draaisnelheidverstelling met remknop, armleuningen die in hoogte verstelbaar zijn en die tevens te verstellen zijn in de breedte en de neiging van de rugleuning. Verder beschikken de Jonahs over een ergonomische afneembare zitting en rugleuning bekleding, een ergonomische vormgegeven zitting waardoor jij je heerlijk kan laten wegzakken en natuurlijk over een prachtige witte kleur met 5-sterren wielen! Kortom, dit model is ideaal voor iederee die op zoek is naar een comfortabele stoel met vele mogelijkheden.

Bekijk hier alle Bureaustoelen van Albeka.