De Tevo Tarantula 3D printer kit – een gebruiksvriendelijke printer van hoge kwaliteit

De Tevo Tarantula 3D printer kit is een zeer populair model van Prusa onder liefhebbers van 3D printers. De kit vormt vaak de opmaat naar een nieuw niveau nadat je al enigzins bekend bent geraakt met 3D printen en nieuwe mogelijkheden wil ontdekken. Het bouwpakket vormt in die zin dan ook een ideale uitkomst voor gevorderden die op zoek zijn naar een betere printer om ook zelf aan te kunnen sleutelen. Doordat de printer veelvuldig wordt gebruikt in een open source community, komen er constant nieuwe verbeteringen uit. Zowel modulaire onderdelen als software patches worden steeds weer door echte techneuten in elkaar gezet om de printer steeds weet up to date te houden. Op die manier wordt jouw printer nooit echt oud en kun je hem dankzij de verbeteringen voor een zeer lange tijd blijven gebruiken.

Hoge kwaliteit

Er zijn twee redenen waarom de Tevo Tarantula 3D printer kit zo populair is. Ten eerste is het pakket zeer gebruiksvriendelijk. Met hulp van handige tutorials die je online via de forums kan vinden heb je de printer zelf makkelijk in elkaar gezet. Daarna kun je meteen aan de slag en jouw modellen in 3D laten printen. Daarnaast print de 3D printer ook nog eens 3D modellen uit die van hoogwaardige kwaliteit zijn. Zo weet je altijd zeker dat jouw modellen precies het soort detail krijgen waar jij naar op zoek bent.

De Tevo Tarantula 3D printer kit is dus een uitstekende kit om beter uit te vinden wat je allemaal kan doen met een 3D printer. De printer beschikt over een goed en stabiel bed die je bijna overal kan vastzetten om zo jouw modellen op een goede basis uit te kunnen printen. Zo kan je de printer bijna overal in huis installeren.