Hoe houten jaloezieën je interieur compleet maken!

Raamdecoratie is een belangrijk aspect in het totaalplaatje van je interieur. Het is belangrijk dat de raamdecoratie die je kiest aansluit bij de sfeer die probeert te creëren en de kleuren in het interieur.  Twijfel je nog over het type raamdecoratie voor je woning? Houten jaloezieën zijn helemaal van dit moment!

Sfeer in huis

Hout is een geweldig natuurproduct, dat past in ieder interieur, zowel klassiek als modern. Het creëert een warme en luxe sfeer in huis. Vanwege het warme karakter van hout, is het goed te combineren met zachte tinten of andere warme materialen. Ook kun je het natuurlijk combineren met andere houten decoraties, denk hierbij bijvoorbeeld aan meubilair zoals salontafeltjes, maar ook bijvoorbeeld houten wanddecoraties zijn een goede optie!

Kleuren opties

Bij hout denk je waarschijnlijk direct aan een donkerbruine kleur, maar houten jaloezieën zijn in vele verschillende kleuren beschikbaar. Van zwart tot grijs of wit, en in allerlei verschillende tinten. Ook kun je ze bijvoorbeeld mat krijgen of hoogglans. Zo weet je zeker dat houten jaloezieën ook in jouw interieur passen, of bij de sfeer die je probeert te creëren.

Wat past bij jouw interieur?

Is jouw stijl modern of juist klassiek? Voor een modern interieur, zijn witte houten jaloezieën perfect. Ze geven je interieur namelijk een frisse uitstraling, en zijn goed te combineren met veel verschillende trendy kleuren. Hou je meer van klassiek? Ga dan voor houten jaloezieën in de klassieke kleur donkerbruin, deze hebben namelijk een warme tint, wat perfect zou aansluiten bij jouw klassieke interieur. Zoals je ziet zitten er veel voordelen aan het aanschaffen van houten jaloezieën; ze zijn helemaal in en passen bij verschillende stijlen! En als de kers op de taart, houten jaloezieën kun je gemakkelijk op maat laten maken zodat ze perfect bij jouw woning passen!