Minder stress en meer plezier bij het verhuizen met deze handige tips!

Het is de meest stressvolle maar ook tegelijk leukste tijd die er is, verhuizen! Je begint aan een nieuwe hoofdstuk in je leven. Je verlaat je oude nest en trekt in , in een nieuw nest. Maar voordat je kan intrekken in je nieuwe huis moet je eerst al je spullen inpakken in je oude huis en dit is nog een behoorlijke klus! Want hoe gaat je alles zo goed en veilig mogelijk inpakken?

De juiste verhuisdozen

Aller eerst is het belangrijk dat je de juiste verhuisdozen gebruikt. Je wilt namelijk wel dat je spullen heel aankomen bij hun bestemming. Kies daarom voor verhuisdozen met een goede kwaliteit. Deze gaan minder snel stuk en houden je spullen intact.

Checklist

Maak een lijstje voor jezelf. Zo kan je van te voren al bedenken wanneer en waar je wat gaat inpakken. Zo bespaar je jezelf een heleboel stress en houd je meer tijd over.

Breekbare spullen

Alle breekbare spullen kun je beter inpakken in bubbeltjesplastic maar ook in handdoeken mocht je eventueel geen bubbeltjesplastic hebben. zorg dat ze zodanig zijn ingepakt dat ze niet kapot kunnen gaan onderweg.

Draadjes en stekertjes

Om te voorkomen dat je geen idee hebt waar straks alle draadje en stekertjes in moeten kun je beter van te voren eerst een foto maken hoe alles zit. Daarnaast kan je alle bedrading die bij elkaar horen markeren met dezelfde kleuren. zo weet je precies waar alles in moet!

Meubels

Grote meubels pak je natuurlijk niet in! Haal je hele kleding kast maar leeg, die kleding kan je wel gerust opbergen in dozen. Je kan het best je kasten inwikkelen met beschermfolie, zo kunnen lades en deurtjes onderweg niet open gaan of verschuiven. Voor de rest kun je ander meubilair als banken en stoelen gewoon gerust neer zetten in de verhuisauto!