Nieuwbouw in Rosmalen

Ben je van plan om te gaan verhuizen naar een rustige omgeving maar toch in een stedelijk gebied willen blijven. Dan is de gemeente Rosmalen misschien iets voor jou. Deze stad bevindt zich in de provincie Noord-Brabant en maakt deel uit van de grote stad ’s Hertogen Bosch. Rosmalen biedt een rustige sfeer en is ideaal om te wonen voor een stratend gezin. De vele nieuwbouwwoningen in Rosmalen maken het geschikt voor jonge gezinnen met kinderen of latere wensen voor kinderen.

De laatste woontrends van dit moment

Verhuizen blijft altijd spannend en is ook heel stressvol, maar gelukkig zit er één heel groot lichtpuntje aan verhuizen, het inrichten van je huis! Super leuk natuurlijk, maar wat zijn de laatste woontrends van nu? Wij hebben de laatste meubel- en woontrends hieronder voor jou op een rijtje gezet!

Kleuren

Aller eerst bepaal je natuurlijk welke kleuren jij het liefst in je huis terug ziet. Dit jaar zien we zelf de liefelijke kleuren verdwijnen en worden vervangen door warmere en diepere kleuren. dit creëert een warme sfeer in huis. Niet alleen op de muren en vloeren komen deze terug ook in het meubilair zijn deze kleuren niet meer te missen.

Vormen

Wat we steeds vaker gaan terug zien in het interieur zijn opvallende en rond vormen in de meubels. Ronde banken en ronde tafels komen helemaal in. Maar ook allerlei andere vormen komen terug! Kunst wordt een trend en zien we niet alleen terug in de meubels maar ook in het woonaccessoires.

Meubilair

Ons meubilair veranderd natuurlijk ook mee. niet zo zeer alleen in de kleuren en vormen maar ook qua grote. Weg met die grote lange banken! Een kleine bank met stoelen erbij is nu de nieuwe trend in de woonkamer. Gezellig met zijn allen om de salontafel heen zitten kijken naar de tv. Dicht kasten? Nee hoor! Open kasten juist! Met deze openkasten creëer je meer sfeer en daar gaat het in deze nieuwe woontrend voornamelijk om, sfeer hebben in je huis.