Bel de slotenmaker nog voor de zomervakantie!

Het hoogseizoen zit er weer aan te komen en dat betekent dat de zomervakantie in aantocht is. Mensen gaan gezellig op vakantie en maken de mooiste dingen mee. Helaas is het ook zo dat ze soms bij thuiskomt of nog op het vakantieadres een vervelende boodschap krijgen: ´er is ingebroken´. Gelukkig zijn er ook manieren waarmee je dit kunt voorkomen. Lees erover in deze blog. 

Vraag een slotenmaker om advies

Het is handig om een slotenmaker nog voor je zomervakantie om advies te vragen over de veiligheid van je woning. Het blijkt dat een substantieel deel van de Nederlandse woningen niet beschikt over gedegen sloten en afdichtingen voor de ramen. Dat is een slecht bericht voor veel mensen, zeker wanneer ze op hun vakantieadres te horen moeten krijgen dat er bij hun thuis ingebroken is. Dan smaakt die paella een stuk minder lekker. Bel slotenmaker zaandam zodat die met je mee kan kijken naar je sloten. 

Inbraakpreventie advies en noodafsluiting 

Een slotenmaker kan dus een inbraakpreventie advies geven. Daarnaast kunnen ze dan ook direct aan de slag met de punten die naar voren komen. Zo maak je de kortste klap en zit jij strak niet met stijve kuiten in het vliegtuig omdat je bang bent dat er bij je ingebroken wordt. 

Wanneer er toch in de zomerperiode (of een andere periode) bij je ingebroken wordt, dan is het zaak dat er een noodafsluiting gemaakt wordt. Zo kunnen de inbrekers niet direct weer bij je binnenkomen. Een slotenmaker kan de noodafsluiting voor je maken. 

Electronische sloten

Tegenwoordig is het ook mogelijk om elektrische sloten te installeren en dan met behulp van een code toegang te krijgen tot een pand. Het handige van deze sloten (die natuurlijk volledig inbraakveilig zijn) is dat je iemand een code kunt geven die gemachtigd is een gebouw te betreden. Je kunt ook makkelijk deze code blokkeren. Voor een VVE en een bedrijf is dit natuurlijk een handige oplossing.