Voordelen van hordeuren

Oprolbare hordeuren zijn er al eeuwen, maar ze bieden een ultra-modern, aantrekkelijk, aanpasbaar design element dat u in staat stelt om een naadloze overgang van binnen naar buiten te creëren. Het is een perfecte woningverbetering voor een flatgebouw, een eengezinswoning, een appartement, of een duplex.

De kenmerken

Universele pasvorm – Deze deuren passen op elk raam of deur. Ideaal voor Franse ramen, patio’s, terrassen, openslaande deuren, en ingangen.

Zeer aanpasbaar aan uw behoeften. Ze zijn verkrijgbaar in enkele, schuif- of draai-uitvoering.

Verschillende sluitingsopties – zoals vergrendelbare handgrepen of magneten aan de onder- en bovenkant van de deur die in het kozijn zijn ingebouwd.

Geschikt voor elke maat – ze kunnen worden aangepast aan elke maat tussen de maximale hoogte van 120 inch en een breedte van 48 inch.

Lange levensduur – Alle frames hebben een aluminium poedercoating in kleur om de zwaarste elementen te weerstaan.

Corrosiebestendig, dus ideaal voor huizen die aan zee liggen.

Grote verscheidenheid om aan uw ontwerpwensen te voldoen – Ze zijn verkrijgbaar in 10 kleuren, 15 fineren van echt hout plus aangepaste kleuren die bij uw inrichting passen.

Gevarieerde schermkeuzes, zoals Standaard, een sterk, stijf glasvezelnet. De No-see-um, een extra fijn gaas dat beschermt tegen kleinere insecten, de zogenaamde can’t-see-ums. Het Zonnescherm dat meer zonnestralen tegenhoudt dan het standaard gaas. En een Pet screen, een zwaar scherm dat bestand is tegen schade veroorzaakt door huisdieren.

Tip: https://www.plissehordeurenwebshop.nl/

De maaskleuren- twee opties zijn beschikbaar- houtskool zwart en grijs.

Professioneel geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat ze perfect werken terwijl het vakmanschap voortreffelijk is.

De rolcontrole, het veilige terugloopsysteem en de veerspanning zorgen ervoor dat de deuren langzaam en zacht sluiten. Het scherm vertraagt wanneer het wordt ingetrokken, zodat uw vingers veilig zijn.

Een cilinder of cassette zorgt voor het intrekken van de hordeur, waardoor deze uit het zicht wordt gerold wanneer hij niet wordt gebruikt.

De vlakke onderlijst is in de vloer verzonken, zodat u niet op uw tenen stoot of struikelt. De groef van de schuif is gemakkelijk te reinigen met een stofzuiger.

De voordelen

Deze schermen verdwijnen wanneer ze niet in gebruik zijn, wat betekent dat ze uit het zicht en uit de weg blijven. Omdat ze wegrollen, worden ze niet vuil. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken met de gebruikelijke schoonmaakmiddelen. Dit vermindert de huishoudelijke taken en vergemakkelijkt toch de afscheiding en privacy wanneer dat nodig is.

Ze houden ziekteverspreidende vectoren en insecten weg terwijl ze uw huis ventileren. U kunt alleen de intrekbare hordeur op zijn plaats laten om muizen, ratten, muggen, vliegen en andere insecten op afstand te houden terwijl u een briesje binnenlaat op een broeierige dag.

In de zomer houden ze het huis geventileerd en in de winter kunnen ze bijdragen tot lagere energiekosten. Dit komt omdat ze, naast natuurlijk licht, een toename van 50% in zonnewarmte veroorzaken. Dit vertaalt zich in een lager elektriciteitsverbruik terwijl uw huis toch behaaglijk blijft.

Deze deuren rollen in een cilinder die het scherm binnen rond een paal krult. Terwijl het scherm terugrolt, wordt het geborsteld door een microvezelvoering aan de monding van de cilinder. Deze borstelt stof, pollen en roet van de hor af. hordeur 3

Als u allergisch bent voor stof en pollen zijn oprolbare hordeuren wat u nodig heeft. Deze houden de binnenlucht vrij van stofdeeltjes die uw longstelsel kunnen irriteren. U kunt een extra voorzorgsmaatregel nemen door uw hor schoon te maken met een borstel of microvezeldoek en zelfs een handstofzuiger te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat het gaas niet verstopt raakt en dat de lucht die door de ventilatie stroomt, wordt gefilterd.

Uitgelicht: https://www.plissehordeurenwebshop.nl/plisse-hordeur-op-maat/

Deze hordeuren zorgen ook voor privacy rond het zwembad, het terras of een ander deel van uw huis door een gebied dat u voor uzelf wilt afschermen, af te schermen. Dankzij de zelfsluitende functie hoeft u het scherm niet meer te verwijderen als er weinig licht is in de winter of op bewolkte dagen.

Last but not least zijn ze gemakkelijk te installeren of te vervangen als u aan het renoveren of herinrichten bent. Er zijn twee opties, de aanbouw- en de inbouwoptie. Bij de inbouwoptie worden ze in het raamkozijn ingebouwd, terwijl de aanbouw in het raamkozijn wordt gemonteerd. De volledige hor wordt ingekapseld in een patroon dat uit het raamkozijn springt voor vervanging of reparatie.

U kunt de installatiekosten met 80-90% verlagen als u kiest voor een geïntegreerde oprolbare hordeur. De cassettefunctie elimineert ook de kans op beschadiging tijdens het transport. Ze zijn niet alleen betaalbaar, maar ze vinden ook een brede toepassing in garagedeuren en recreatieve voertuigen (RV) als gevolg van hun functies en voordelen.